Notes

10 Feb 2017

Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru

Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru Gjate viteve ajo ka qene e ri-leshuar disa here nga artiste te dukshem, kryesisht brenda Azi, por edhe me gjere (si Anneke Gronloh), dhe ne disa vende ajo eshte pare si tipizuar muzike Indonezisht. Vete Gesang mbetet eksponenti me i njohur i stilit, i cili edhe pse ai shihet tani si nje disi niseshte dhe “date” forma eshte ende popullor ne mesin e segmente te medha te popullsise, vecanerisht te brezit te vjeter. Pas Luftes se Dyte Boterore dhe gjate Indonesian Revolucionit Kombetare (1945-1949) dhe me pas, kroncong ishte e lidhur me patriotizmin, pasi shume prej indonezisht poeteve dhe kenge patriotike autoreve perdor kroncong dhe disi fusion xhaz si zhanrin e veprave te tyre. Tema patriotike dhe romanca romantik i kohes se luftes ishte e dukshme ne veprat e Ismail Marzuki, te tilla si Rayuan Pulau Kelapa, Indonesia Pusaka, Sepasang Mata Bola, Keroncong Serenata dhe Juwita Malam. Keto kenge patriotike mund te kendohet ne himn apo edhe ne orkester, por me shpesh kendohej ne stilin kroncong njohur si kroncong Perjuangan (Lufta kroncong). Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru


TAGS


-

Author

Follow Me

Search

Recent Post


Categories

Archive